Известие

Collapse
No announcement yet.

FUN!!!- Моля Без Коментари!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Една жена имала три дъщери.Когато най-голямата се омъжила и се приготвила да заминава при съпруга си,майка и я помолила след време да и пише как е интимния и живот.Само след 2 дни получила писмо само с една дума:"Nescafe".
    Майката нищо не разбрала ,но след няколко дена в един вестник срещнала рекламата на "Nescafe".
    "Удоволствие до последната капка",и много се зарадвала за дъщеря си.
    След време се омъжила и втората дъщеря и тя я помолила за същото.
    На седмицата получила писмо :"Benson & Hedges". Майката започнала да търси рекламата за цигарите и скоро намерила текст: "Extra Long, King size", и също много се зарадвала.
    Накрая дошъл ред и на най-малката дъщеря. След месец пристигнало писмо, само с една фраза: "British Airways". Майката намерила реклама на авиокомпанията и припаднала.Там пишело:
    "Три пъти на ден,седем дни в седмицата, по всички направления"!
    0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
    Автогаз сервиз-
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Фейсбук:
      Волдемор и Том Ридъл вече са приятели.
      Хари Потър: Моля ?!?!?
      Волдемор: Ами трябва да имам откъде да си изпращам подаръци за Фармвил.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Иванчо с техните на плажа:
        - Жена, ела да се поразходим зад дюните!
        - Стига бе! Детето е тук!
        След кратки уговорки, майка му склонява,
        Иванчо обаче ги проследява....
        ...- Тате, какво правихте там бе, голи един върху друг?
        - Помпих майка ти, че ще влиза да плува, та да не потъне.
        - Аааа, ясно. Той и чичо Гошо вчера я помпи, даже накрая, с език я пробва дали не изпуща.
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• село - насред мегдана две баби по едно време в селото влиза нов модел джип с пълна скорост, рязко завива наляво между две къщи и се забива в реката
          едната баба на другата - Пенооо, и тоя е со джипиес
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Пътуват в кола трима големи мениджъра, обсъждат къде ходят на почивка жените им:
            - Моята обикновено ходи на Канарските острови.
            - А моята обича на Сейшелските острови.
            - Моята я пращам на Халкидики.
            Питат шофьора:
            - Стефане, а твоята къде?
            - Никъде, аз сам си я еб@.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Как е на английски "Котката скочи в басейна и се удави?"
              -The cat хоп фиууул пльок in the water and then бълбук бълбук and no more МЯУ МЯУ!!!
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Две студентки – едната по математика, а другата по логика се прибирали късно вечерта. Зад гърба им се чули дебнещи стъпки. Математичката казала:
                - Ако вземем предвид скоростта, с която се движим ние и той, след 30 секунди ще ни настигне. Затова е по-добре да се разделим и според теорията на вероятностите шансът ни е петдесет на петдесет.
                Разделили се, а дебнещият мъж тръгнал след студентката по логика. След 10 минути двете се срещнали в общежитието и студентката по логика започнала да разказва:
                - Наистина след 30 секунди той ме настигна. Тогава аз, по пътя на логиката си вдигнах полата, а той пак по пътя на логиката си свали панталона. Но нали знаеш, винаги е по-лесно да бягаш с вдигната пола, отколкото със свален панталон!
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Съобщение от пресцентъра на МВР:
                  Собственикът на автомобил с рег.номер ОВ 4444 АР може безплатно да го пререгистрира на К 0333 АР

Comment

• Сега съм тъжен !!
                    Защо ли?
                    Имах си гадже, тя се казваше Анета и казваше, че съм нейния принц.. Обичахме се много.. до мига, в който получих следното писмо:
                    __________________________________________________ ____
                    Мили ми принце,
                    ... ... ...

Всеки път, когато се качвам на ку-
                    лата на нашия малък замък, в минути на отмо-
                    ра, ти знаеш с какво нетърпение очаквам да се изпра-
                    ви пред мен пощальонът. Но надеждите ми са напра-
                    зни. Вече ми омръзна и затова знай, че пу-
                    скам последното си писмо. Твоята Ане-
                    тка повече няма да видиш и ще останеш с ху-
                    бавите спомени. Имаш моята снимка, дръж
                    я в ръцете си!

__________________________________________________ ____

Всичко беше О.К. докато не прочетох писмото през ред ..
                    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Влизам си аз в магазина през студения сезон и съм пазарувал не повече от 5 минути. Излизам и гледам - моторизиран катаджия пише акт. Викам:
                      - Аре бе пич, дай си почивка.
                      Той мрачно продължава да пише. Викам.
                      - Аре бе пич, щ'ти бутна 100 кинта.
                      Онзи ожесточено лепва акта на прозореца и започва да пише нов за несменени летни гуми.
                      - Абе пич, ти си егати идиота ... аре бе!
                      Още не е приключил, лепва го на прозореца и започва нов. Този път за някаква пукнатина на прозореца. Това продължава повече от 20 минути. За всяка провокация, той започва нов фиш. Не ми пука. Моята кола е на по-следващата пресечка. Просто мразя полицаите.
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Как псували джедаите-" Нека майка ти бъде с мен"
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• И така, представете си 2018 г. Обикновено софийско жилище.

- Тате, може ли да смъкна от сметката ни 99 долара? Трябва да купя една книга.

- Така ли? Коя книга?

- Ами, на тоя… Вазов. “Под игото”.

- Че защо ще я купуваш? Имаме я.

- Супер! В кой файл е?

- Какъв файл? Ей я на рафта, третата отляво.

- Пфу! Та тя е на хартия!

- И какво от това? На твоята възраст четох от нея.

- На твоята възраст, значи. Че тук няма търсене! Как да си намеря нужните ми цитати, а? И аудио-съпровод няма. Нито анимирани картинки. Тъп текст, не може даже шрифта му да смениш. Луд ли си? На училище ще ме скъсат от подигравки. Чети си я ти!

- Добре де, ето ти я тук на DVD. Преди петнайсетина години го купих…

- Какво?! DVD?! И с какво ще я разчета тая антика, според теб? Че тя е за музея на технологиите. Още малко и на перфолента ще ми го предложиш тоя Вазов!

- Като си толкова умен, защо не потърсиш в мрежата и не си я смъкнеш безплатно?

- Да смъкна безплатно книга?!

- Естествено. На Вазов авторските права са изтекли отдавна. Все ще да се търкаля някъде.

- Тате, абе ти…? Като ти си бил малък, в началото на века, може и да е можело да смъкнеш всичко безплатно. Не си ли чул, че вече от пет години авторските права върху книгите са продадени за вечни времена на Американската асоциация на книгоиздателите? Или искаш и мен да напъхат в затвора доживотно като ония от сектата за свобода на информацията?

- Че Вазов е българин! Какво общо имат тук американските издатели?

- На кой му пука? Ти случайно да не си антиглобалист, а?

- А, не, не, разбира се!… Виж, сине, грехота е почти сто долара да дадем за някакъв файл. Защо не помолиш някой съученик да ти го даде, да го прочетеш? Все някой ще го има. После пък ти ще му дадеш някой твой.

- Да, бе! И като ми дадат техния Вазов, къде ще го чета?

- Как къде? Те тяхното си копие у тях си, ти тук, на компютъра…

- Абе ти си съвсем изостанал. Книга може да се чете само на този компютър, от който е купена. Пък и поляризацията ще е различна… Накратко, тате, давай парите. Ще си купя нормална книга.

- Добре де, ето ти еднократна парола за теглене на 99 долара от сметката ни. По наше време това бяха бая пари…

- Платих я. Thanks.

- Дай и аз да я видя тая книга… Какви са тия картинки? В оригинала нещо май ги нямаше.

- Реклами, как какви. Без тях книжката струва 699 долара.

Екранът пъстрееше от мигащи обяви: “Дърводелски услуги – Марко и син”. “Истинските юнаци ползват нашите хранителни добавки!”. “Рекламна служба `Метоха` – моментална известност навсякъде!”. “Кредити изгодно, ниски лихви”. “RADA-LESSONS.COM – всичко, на което може да ви научи разкрепостена млада учителка!”…

- А текста защо го няма? Трябва да се изчака да изчезнат рекламите ли?

- Ти от Луната ли си паднал? Има да си чааааакаш… Текстът трябва да се чете през поляризационни очила. Без тях се виждат само рекламите.

- Това пък от кой зор?!

- Как от кой? За да не може книгата да се чете незаконно, естествено. Купил съм си аз примерно книгата, платил съм си, а пък някой стои зад мен и я чете над рамото ми, без да си плаща – как я виждаш тая…

- Пълни глупости. Ако и аз си сложа очила?

- Голям смешник си. Текстът се вижда само през моите очила. Твоите ще имат друг код на поляризацията.

- Добре де, дай ми твоите, да я видя тая книга…

- Как ще я видиш? Нали очилата няма да ти разпознаят ретината. Ще видиш само съобщение, че си сложил чужди очила...Тате, стига си ми пречил с твоите глупости! Трябва бързо да чета, докато не е изтекъл лицензът на книгата. Иначе, ако не искам да се самоунищожи, трябва да доплащам за свръхвреме. Не ми пречи, чета......

След 2 часа:

- Уфф. Привърших я най-сетне.

- Какво? За два часа си изчел “Под игото”?

- Естествено. И за един щях да го прочета, ако не бяха рекламните паузи.

- Тая не я вярвам. Я ми кажи, кой е Заманов?

- Кой?!

- Яснооо. Кой е тогава Боримечката?… Кириак Стефчов?… Чорбаджи Марко поне?!…

- Откъде да знам бе, тате! Четох Home Edition. Там е само това, дето Огнянов и Рада се харесаха, и после башибозуците ги убиха. За останалото трябва да се купува Professional, или може би даже Enterprise Edition. Всичките ни пари няма да стигнат…

- Уфф… Ум не ми побира накъде е тръгнал тоя свят!

- Тръгнал ли?! Стигнал е вече! Тръгнал е бил по твое време, тогава е можело да го спрете...

Comment

• В България има два сезона. През единия всички карат с летни гуми, през другия - повечето... !!!
                            трол след трол след трол

Comment

• /да съ чите меку, без да съ риве. И без да съ мисли/
                              Толкуз женска красута.

Ощи ми разпраяй Ганке, как Манол ти ‘зниверил.
                              Ужким мяза кату смахнат, па какъф мръсник йе бил!
                              С Донка, дету е дибела! У лице кът мастодонт!
                              Или яс съм хухавела или той е идиот!

Тя мириши на кокошки. И на лук и на оцеть!
                              Мъжовите нямат прошка ни отзаде, ни утпрет!
                              А ма! Толкуз ли си проста, ти си патка да търпиш.
                              Я да идиш да си легниш с някуй готен селски пич!

Утначалу ша ти пука, мижаш, лягаш и мъльчиш!
                              После мой да ти хареше. И отново ша въриш.
                              Струва ли си да затриваш толькуз женскъ красута,
                              зарад някуй си пикливец! Стига веки! Ама ха!

Тъй напук ша им са туряш. А Манол ша гу кълнеш.
                              Мъж ъм! Фсе е прекатурен. Млъкни ма, защо ривеш?
                              Ся винага успукой са. Ша та водя да купайм.
                              После ша му върниш двойну. И с Марин и със Иван.
                              ..
                              alfa romeo sprint 1984

Comment

• Хванал един котарак една мишка и й казал: - Ша та изям!!Тя го погледнала изплааашено и му рекла: - Ако не ме изядеш, ще ти дам да ме опънеш! - Мммммм…Котаракът помислил, помислил, пък я пуснал, а тя, избягала и преди да се завре в дупката му казала: - Един курвенски номер знам и винаги ме измъква от ситуация! ... Котаракът се ухилил под мустак, застанал пред дупката и започнал да лае като куче. Мишката се заслушала и се зачудила: “Каква е, аджеба, тая интрига отвън, май кучето опъва котарака, хе хе хе”. И се показала…Котарака хванал мишката за врата и докато я опъвал преди да я излапа й прошепнал на ушенцето: - Един чужд език да знаеш и всички ку*ви са твои…
                                Alfa Romeo 156 2.4 JTD + Remap

http://vbox7.com/play:74e1033b0c

Comment

Working...
                                X